Våre tjenester Våre tjenester

Bonavida Spain Våre tjenester

Hos Bonavida Spain hjelper vi deg ikke bare med å finne drømmeboligen, vi tilbyr også en rekke tjenester som vil gjøre livet ditt i Spania enklere. Dette er noen av tjenestene vi tilbyr deg:

Eiendomsbehandling

Vi gir deg råd og administrerer alt i forbindelse med kjøp eller leie av bolig i Spania, fra søk til kontraktsinngåelse. Vi følger deg gjennom hele prosessen og tar oss av de administrative, juridiske og skattemessige formaliteter.

Behandling av dokumenter

Vi hjelper deg med å skaffe og fornye de nødvendige dokumentene for å bo i Spania, for eksempel NIE, folkeregistrering, helsekort, førerkort eller energiattest.

Håndtering etter salget

Tjenesten vår slutter ikke med kontraktsinngåelsen. Vi står ved din side for å løse eventuelle problemer eller hendelser som kan oppstå etter at du har kjøpt eller leid boligen. Vi tilbyr også andre tilleggstjenester, for eksempel vedlikehold, rengjøring, flytting eller innredning av boligen.

Oversettelse av dokumenter

Vi oversetter de dokumentene du trenger, både offisielle og uoffisielle, til flere språk, for eksempel spansk, norsk, engelsk, fransk og tysk. Vi har profesjonelle, autoriserte oversettere som garanterer oversettelsenes kvalitet og gyldighet.

Notarius publicus-tjeneste

Vi følger deg til notarius publicus og representerer deg der, slik at du kan signere kjøpekontrakten, leiekontrakten, testamentet eller et hvilket som helst annet notarialdokument. Vi forklarer innholdet og omfanget av dokumentene og hjelper deg hvis det oppstår problemer eller tvil.

Selge boligen din

Hvis du ønsker å selge eller leie ut boligen din, tilbyr vi deg en effektiv og personlig markedsføring som inkluderer publisering av boligen din på nettstedet vårt, på de største eiendomsportalene, på sosiale medier og i spesialiserte medier. Vi har også en stor portefølje av potensielle kunder som vi sender detaljert og oppdatert informasjon om eiendommen din til.

WhatsApp