Velkommen til Bonavida Spain Velkommen til Bonavida Spain

Velkommen til Bonavida Spain

Bonavida Spain har stolt servert Alicante-regionen i over 25 år. Vår spesialitet er å hjelpe nordmenn og andre internasjonale kunder med å realisere drømmen om solrike dager i Spania. Vi fokuserer på salg, utleie og nøkkelhold for ferieboliger, og vi har gleden av å være en pålitelig partner for de som søker sitt lille hjørne av paradis under den strålende spanske solen.

Vi forstår at Nordmenn har en spesiell kjærlighet for sol og varme, og vår ekspertise i det lokale markedet og eiendomsbransjen gjør oss til den ideelle partneren for å gjøre drømmen om et hjem i Spania til virkelighet.

Vi tilbyr et bredt spekter av eiendommer, fra leiligheter med fantastisk havutsikt til luksuriøse villaer med privat basseng, og vårt erfarne team av eiendomseksperter er her for å veilede deg gjennom hele prosessen.

I tillegg til våre eiendomstjenester tilbyr vi også nøkkelholdtjenester for våre kunder. Vi forstår betydningen av å ha noen som kan passe på din eiendom når du ikke er til stede, slik at du kan nyte solrike dager uten bekymringer. Vårt dedikerte team sørger for at din bolig er trygg og i god stand, klar for deg og dine gjester når du kommer tilbake.

Velkommen til Bonavida Spain

Bonavida Spain Teamet

Vi vet at kjøp eller leie av eiendom i utlandet kan være en stor beslutning, og derfor er vårt mål å gi deg tryggheten du trenger for å ta den riktige investeringen. Vårt flerspråklige team er kjent med de unike utfordringene nordmenn kan møte når de flytter til Spania, og vi er her for å gjøre din opplevelse så problemfri som mulig.

Takket være våre sterke relasjoner med lokale myndigheter, entreprenører og andre tjenesteleverandører, kan vi tilby en fullservicepakke som dekker alle dine behov når det gjelder din eiendom i Spania. Fra juridisk rådgivning til eiendomsforvaltning og nøkkelhold, er vi her for deg gjennom hele reisen.

Velkommen til Bonavida Spain

Vi er stolte av vårt rykte for ærlighet, profesjonalitet og dedikasjon til våre kunder, spesielt til våre nordiske venner som drømmer om solrike dager i Spania. Hvis du har en drøm om å eie eller leie en feriebolig i Alicante, er Bonavida Spain ditt førstevalg. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet. Velkommen til Bonavida Spain, ditt hjem i solfylte Spania.

Kontakt oss
WhatsApp