Selg med oss Selg med oss

Bonavida Spain Selg med oss

Ønsker du å selge boligen din på Costa Blanca? Vi vet at det å selge en bolig på egen hånd kan være en komplisert og stressende prosess. Men slapp av, med hjelp fra våre meglere kan du glemme alle problemene.

Vi tar oss av alt papirarbeidet og gir deg personlig service slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: å planlegge ditt neste eventyr.

PROFESJONELL UTFORMING AV EIENDOMSARK

Når du skal selge en bolig, er presentasjonen avgjørende. Vi sørger for at boligen din blir presentert på en så attraktiv måte som mulig ved hjelp av kvalitetsfotografier, 3D-videoer, virtuelle omvisninger og kart.

STRATEGIER FOR MARKEDSFØRING OG ANNONSERING

Det er ikke nok å ha en godt presentert bolig, det er også viktig å nå ut til så mange potensielle kjøpere som mulig. Derfor bruker vi de mest avanserte markedsføringsverktøyene og søkemotoroptimalisering.

DATABASE OVER POTENSIELLE KJØPERE

Med mange års erfaring fra eiendomsmarkedet på Costa Blanca har vi bygget opp et bredt nettverk av potensielle kjøpere. Vi kan komme i kontakt med personer som er interessert i eiendommen din.

FORHANDLING

Vi tar oss av de kompliserte forhandlingene, slik at du kan selge boligen din til best mulig pris. En rettferdig og tilfredsstillende avtale for begge parter, basert på vår erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet.

NØYAKTIG VERDIVURDERING

Vi bruker nøyaktige verdivurderingsverktøy og -teknikker for å fastsette en rimelig pris på eiendommen din, og tar hensyn til ulike faktorer som beliggenhet, størrelse, konstruksjonskvalitet og spesielle egenskaper.

DOKUMENTASJON

Vi tar oss av all nødvendig dokumentasjon for å gjennomføre salget av eiendommen din på en trygg og lovlig måte. Dette inkluderer utarbeidelse av kontrakter, salgsavtaler og andre nødvendige dokumenter.

Om Deg
Om Eiendommen
Responsable del tratamiento: Bonavida 2023, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp